Over NIKO deurkrukspecialist

NIKO deurkrukspecialist is de specialist op het gebied van (luxe) raam- en deurbeslag, hang- en sluitwerk, binnen- en buitendeuren. Op deze website vindt u een selectie van het assortiment van wat we kunnen leveren. Wilt u meer zien van ons assortiment kom dan langs in de winkel. In onze winkel, gevestigd te Ter Aar, kunt u terecht met al uw vragen over inbraakpreventie, hang- en sluitwerk, raam- en deurbeslag en binnen- en buitendeuren. De winkel is doordeweeks geopend van 10.00 tot 18.00. De verdere openingstijden van de winkel vindt u hier. Voor vragen over het assortiment kunt u tijdens openingstijden ook bellen naar 0172609126.

Binnen- en buitendeuren
Bij NIKO deurkrukspecialist bent u aan het juiste adres wat betreft binnendeuren en buitendeuren. Wij leveren een breed assortiment aan voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren en binnendeuren. Deuren bij NIKO zijn in alle maten leverbaar. Bij ongewone deurmaten komen we de deur digitaal inmeten. Zodat deze in de fabriek op maat gemaakt kan worden. De deuren kunnen dan direct voorzien worden van alle mogelijke infrezingen voor sloten en scharnieren. Het is ook mogelijk de deuren van glaspanelen te voorzien of/en te laten aflakken. Bij NIKO deurkrukspecialist kunt u er ook voor kiezen de deuren op locatie te laten afhangen. Dit bespaart u een hoop moeite. Bekijk hier ons assortiment binnendeuren en buitendeuren.

Beslag voor ramen, deuren en meubels
Bij NIKO deurkrukspecialist kunt u naast het brede assortiment aan deurbeslag voor op binnen- en buitendeuren, raambeslag en meubelbeslag ook terecht voor het monteren van het beslag. Bekijk hier ons assortiment binnendeurbeslag, buitendeurbeslag, raambeslag en meubelbeslag. Wij leveren beslag in verschillende materialen als: chroom, nikkel, messing en RVS.

Deursloten
Op het gebied van deursloten zit u goed bij NIKO deurkrukspecialist. Naast het assortiment aan profielcilinders en knopcilinders heeft u bij ons ook de keuze uit driepuntssloten en andere veiligheidssloten. Bekijk hier ons assortiment aan deursloten

Wilt u nieuwe sloten op uw woning of bedrijfspand dan kunt u bij ons terecht. Wij voorzien u van passend advies en kunnen u al het werk uit handen nemen.

Wilt u cilinders gelijksluitend maken? Dit kan bij ons op dezelfde dag nog geregeld worden. Wij leveren gelijksluitende cilinders tot cilinderlengte 110mm.

Inbraakpreventie
NIKO deurkrukspecialist is gespecialiseerd in inbraakpreventie. Neem contact met ons op voor passend advies om uw woning of bedrijfspand te beveiligen. Bel, 0172609126, of mail; info@nikodeurkrukspecialist.nl, ons.

Ons Assortiment
Nico Meiland vestigde NIKO deurkrukspecialist in november 2000 op Bovenland te Ter Aar. Waar het is uitgegroeid tot een speciaalzaak met een breed assortiment in (luxe) raam- en deurbeslag, meubelbeslag, skg hang- en sluitwerk, postkasten, kapstokken, binnen- en buitendeuren. Op deze website vindt u de openingstijden van de winkel, contactgegevens en een overzicht van het assortiment. Het assortiment is ook online te bestellen. U kunt bij NIKO deurkrukspecialist ook terecht voor tips over inbraakpreventie. Bekijk ons gehele assortiment hier.