Sitemap – alles in één overzicht

Een binnendeur is een belangrijk onderdeel van uw interieur en verdient daarom ook de juiste aandacht. NIKO deurkrukspecialist heeft een ruim assortiment aan binnendeuren. Hier vindt u een selectie aan verschillende binnendeurlijnen. Binnen de lijnen heeft u de mogelijkheid uw gewenste binnendeuren samen te stellen. De binnendeuren zijn leverbaar met glas en blinken uit qua strakke profilering en het ontbreken van glaslatten.

Een belangrijk onderdeel van een buitendeur is het beslag was er op zit. NIKO deurkrukspecialist heeft een breed assortiment in buitendeurbeslag om deze de gewenste uitstraling mee te geven. Hier vindt u een selectie van wat wij kunnen leveren. Maak keuze uit deurbeslag voor op een voor- of achterdeur. Bij beslag op een voordeur is het niet gebruikelijk dat de deur van buitenaf zonder sleutel geopend kan worden. Bij een achterdeur is dit wel gebruikelijk. Bij voordeurbeslag vindt u deurbeslag als: deurkrukken, briefplaten met tochtborstel, deurspionnen, beldrukkers, deurkettingen en veiligheidsrozetten. Bij achterdeurbeslag vindt u beslag met veiligheidsschilden en -rozetten voor op een achterdeur.

Maak hier uw keuze uit de verschillende soorten voordeurbeslag. U vindt hier verscheidene deurknoppen, deurkrukken, knopkrukken en deurgrepen vinden. Bij het deurbeslag vindt u bijpassende veiligheidsrozetten en briefplaten. U vindt hier ook tochtborstels voor in de briefplaten, deurspionnen, beldrukkers en deurkettingen.

Hier vindt u verschillende scharnieren. Maak uw keuze uit kogelscharnieren, veiligheidsscharnieren, projectscharnieren, paumelle, bommerscharnier en een verdekt scharnier. Kogelscharnieren kenmerken zich door de aangrijppunten van de platen die op kogellagers rusten. Veiligheidsscharnieren zijn in tegenstelling tot andere scharnieren voorzien van een dievenklauw. Hierdoor geschikt voor inbraakpreventie. Projectscharnieren zijn groter dan regulieren scharnieren en daarom geschikt voor verschillende projecten. Een paumelle kenmerkt zich door ongelijke platen waarbij er een stift in het scharnier schaart wanneer het sluit. Dit heeft als voordeel dat de deuren eenvoudig in en uit het kozijn te halen zijn. Een bommerscharnier kan beide kanten op scharnieren. De scharnieren zijn ook leverbaar met veer zodat de deuren na het openen automatisch terug veren.